Nā kiko no ka nānā ʻana i ka hoʻokomo ʻana i ka valve

1. I ka hookomo ana i kakiwikā, pono e hoʻomaʻemaʻe i ka ʻaoʻao o loko a me ka ʻili o ka sila, e nānā inā paʻa pono nā bolts hoʻohui, a nānā inā paʻa ka paʻi.

2. Kakiwikāpono e pani ʻia ke kau ʻia.

3.Large nuikiwi pukaa me ka pneumaticpahu hoʻomaluPono e hoʻokomo i ka vertically, i mea e pale aku ai i ka leakage ma muli o ke kaumaha kaumaha o ke kumu valve e pili ana i kekahi ʻaoʻao.

4.Aia kahi hoʻonohonoho o nā kūlana hoʻonohonoho pono.

5.Nā pāpaʻipono e hoʻokomo i kahi kūlana hana i ʻae ʻia.A ʻo ke kūlana hoʻonohonoho pono e kūpono no ka mālama ʻana a me ka hana.

6.The hoʻokomo ohoʻopaʻa pahuPono e hana i ke ala kahe o ka waena me ka pua i kaha ʻia ma ke kino valve.

7. I ka hoʻopaʻa ʻana i ka wili, ʻo kakiwikāpono i loko o kahi moku'āina hāmama iki, iʻole eʻoki i kaʻili o ka valve top sealing surface

8.The haʻahaʻa welakiwikāpono e hana i kahi ho'āʻo ma ke kūlana anu a pono e maʻalahi me ka ʻole o ka hoʻopaʻa ʻana.

9.Ma hope o nā mea a paukiwikāua hoʻokomo ʻia ma kahi, pono e wehe ʻia a pani hou ʻia, a kūpono lākou inā hiki ke maʻalahi a ʻaʻohe pilikia.

10. I ka wa houkiwikāHoʻohana ʻia, ʻaʻole pono e paʻa paʻa ka paʻi ʻana, i pale aku ai i ka nui o ke kaomi ʻana i ke kumu o ka valve, ka wikiwiki ʻana a me ka paʻakikī i ka wehe ʻana a me ka pani ʻana.

11. Mamuakiwikāka hoʻokomoʻana, pono e hōʻoia e hoʻokō ka valve i nā koi hoʻolālā a me nā kūlana kūpono.

12. Ma mua o ka hoʻokomo ʻana i kakiwikā, Pono e hoʻomaʻemaʻeʻia ka loko o ka pipeline e wehe i nā mea haumia e like me ka hao hao, i mea e pale ai i ka hoʻokomoʻiaʻana o nā mea'ē aʻe i loko o ka noho hoʻopaʻa valve.

13.I ka hookomo ana i kakiwikā, E hōʻoia inā kūpono ke kuhikuhi ʻana o ke kahe waena, ke ʻano hoʻonohonoho a me ke kūlana huila lima i nā koi.

Nā kiko no ka nānā ʻana i ka hoʻokomo ʻana i ka valve


Ka manawa hoʻouna: Iune-28-2021